Wandelweekend

Hou je van wandelen en doe je dat graag in groepsverband? Vind je het leuk om af te wijken van de bestaande wandelroutes? Wij nemen je graag mee over de mooiste paadjes van de Veluwezoom! Dat betekent struinen door het bos en over de hei, 99% onverhard en voor Nederlandse begrippen flink klimmen en dalen! En dat alles omringd door frisgroen lenteblad en fluitende vogeltjes!

LOCATIE
We verblijven in tweepersoonskamers (2 eenpersoonsbedden, 3e slaapplaats op kamer op verzoek mogelijk) in de chalets van Polysport te Dieren: vanuit je chalet loop je direct het bos in! De kamer is tegen meerprijs ook als eenpersoonskamer te boeken.

PROGRAMMA

Zaterdag:
Vanaf 14.00 uur inchecken. Rond 16.00 uur gaan we op pad voor een wandeling van ongeveer 12 km. We eten samen onderweg.
Zondag:
Na een gezamenlijk ontbijt vertrekken we rond 10 uur voor een dagwandeling van ongeveer 20 kilometer. Lunch onderweg. Diner bij Polysport.
Maandag:
Vroeg op voor een betoverende zonsopkomstwandeling! Afstand ongeveer 10 km. Afsluiting met een gezamenlijke brunch.

NIVEAU
Zorg ervoor dat je de genoemde afstanden op onverharde paden met soms mul zand goed aankunt. Houd ook rekening met de nodige hoogtemeters! We hebben geen haast. We gaan lekker genieten en ontspannen! Het is GEEN prestatietocht. We blijven als groep bij elkaar.

BEGELEIDING
Désirée Smits wandelt graag en kent de Veluwezoom op haar duimpje. Zij is gediplomeerd leefstijlcoach, oprichter van Slow Sports NL en trainer van Slow Sports Rheden. Désirée zorgt voor een tweede begeleider tijdens dit weekend.

KOSTEN
€197,- inclusief verblijf, ontbijt op zondag, diner op zondag, brunch op maandag, begeleiding (exclusief overige maaltijden, drankjes, hapjes, eventuele verzekeringen, toeslag eenpersoonskamer €50,-).

Aantal deelnemers minimaal 6, maximaal 10

INSCHRIJFFORMULIER

    ManVrouw

    Eenpersoonskamer (toeslag €50,-)Tweepersoonskamer

    Ik heb kennis genomen van de algemene voorwaarden (zie hieronder) en ga hiermee akkoord.