Slow Sports trainer worden?

Ben je leefstijlcoach, (sport)trainer, fysiotherapeut of vergelijkbaar op hbo-niveau?
Word je er gelukkig van als je mensen in beweging krijgt?
Word je ook gelukkig van bewegen in de natuur?
Ben je enkele uren per week beschikbaar?
Werk je als zelfstandige en wil je deel uitmaken van een sterk, ondersteunend netwerk?

Dan past Slow Sports wellicht mooi binnen jouw aanbod!

Na het volgen van een opleidingsdag kun je aan de slag als zelfstandig Slow Sports trainer met onze licentie.

Met plezier begeleid ik mensen stap voor stap naar een manier van leven die passend is én gezondheidswinst oplevert. Wat is er dan mooier dan dat je mensen ook letterlijk stap voor stap met dezelfde visie mee naar buiten mag nemen! Ik ben blij dat ik Desirée heb mogen ontmoeten én Slow Sports mee kan en mag “omarmen”. Binnen onze prachtige groene omgeving van de gemeente Maashorst samen met elkaar in ontspanning buiten veelzijdig in beweging zijn. Een kadootje voor jezelf als trainer, iedere keer weer!

- Sascha van der Venne, Slow Sports Uden -

Waarom ik Slow Sports trainer ben geworden? Omdat het geven van een laagdrempelige, sociale sportles in de buitenlucht voor mij als een ideale combinatie klonk. En dit blijkt het ook te zijn! Het is prachtig om mensen met een lach te zien sporten en hun kritische blik naar zichzelf te laten verzachten. Door het slimme en goed doordachte concept van Désirée Smits kan iedereen op eigen niveau bewegen en staat plezier voorop. Als Slow Sports trainer geef je je eigen sociale én sportieve draai aan de lessen en die vrijheid vind ik heel fijn. Voor mij is het een feest om Slow Sports- en Slow Run lessen te geven, aangevuld met de jaarlijkse Slow Jog cursussen. Een veelzijdig en afwisselend aanbod van sport en spel én met Slow Power nog in de planning. Met ondertussen 55 deelnemers loop ik elke week trots rond in de mooie parken van Arnhem met steeds meer knalgroene Slow Sports outfits.

- Riëtte van Rooij, Slow Sports Arnhem -

Als ik als verpleegkundige met patiënten in het ziekenhuis sprak over sporten dan werd er vaak gezegd: er is geen sport die ik kan doen met mijn lijf of met mijn chronische aandoening. Bootcamp werd vaak te intens gevonden, hardlopen vonden ze niet leuk en/of gaf snel blessures en binnen sporten vonden de meeste patiënten echt helemaal niets. Ik kon mij niet voorstellen dat er geen geschikte sport was en zo kwam Slow Sports op mijn pad. Op een ontspannen manier sporten in de buitenlucht. Ik was zo enthousiast over dit concept, dat ik besloot Slow Sports trainer te worden. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Elke Slow Sports les is weer een feestje! Daarnaast is het fijn om dit concept met meerdere trainers in het land uit te kunnen dragen. Désirée Smits, de eigenaresse van Slow Sports is hierbij een inspirerend voorbeeld.

- Lia Meerkerk, Slow Sports Noordwijk -

Als sportfanaat ben ik me gaan verdiepen in het in beweging krijgen van anderen bij wie dit niet in het DNA ingebakken zit. Of waarbij het door omstandigheden niet meer lukt. Hoe krijg je juist deze mensen enthousiast om ook te gaan sporten? Na de opleidingsdag te hebben afgerond, was ik direct al verknocht aan de methode van Slow Sports. Wat een fijne manier om mensen te mogen laten proeven van sporten, om ze de overwinning te laten ervaren. Het werkt duidelijk aanstekelijk! Ik geniet van het plezier dat mensen hebben. Zo is ieder op zijn/haar niveau super goed bezig. Dat brengt bergen zelfvertrouwen! En dat zien en voelen is voor mij de drijfveer en energie om 4x per week les te geven.

- Wenda Schampaert , Slow Sports Gorinchem -

Data opleidingsdagen 2024 (Rheden)
Zondag 26 mei 2024
Zondag 20 oktober 2024

Ook Slow Jog aanbieden?
Als Slow Sports trainer kun je de aanvullende workshop Slow Jog voor trainers volgen. Na het volgen van deze workshop kun je de cursus Slow Jog aanbieden aan jouw deelnemers.

Data workshops 2024 (Rheden)
Vrijdag 25 oktober 2024

Kosten
Slow Sports trainer opleidingsdag: € 447
Workshop Slow Jog: € 287
Aanbieding: Opleidingsdag 17-09-23 + workshop Slow Jog 22-09-23: Van € 734 voor € 659 ->  € 75 korting
Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.