Slow Power

Slow Power biedt je:
-  spier- en botversterkende oefeningen
-  in de natuur, zonder muziek
-  met gebruik van klein materiaal zoals verzwaarde ballen en weerstandsbanden
-  op een niveau dat bij JOU past
-  ongeacht leeftijd of lichaamsbouw
-  in een groep met maximaal 10 deelnemers
-  afwisselende lessen
-  waarbij presteren niet belangrijk is en plezier des te meer!

Wist je dat... De beweegrichtlijnen voor volwassenen adviseren om twee keer per week spier- en botversterkende activiteiten te doen?

"Ik vind Slow Power een geweldige aanvulling op de andere Slow's. Voor mij is Slow Power uitdagend, gevarieerd en het geeft me voldoening."
(Agnieszka)

"Slow Power is voor mij net dat beetje extra inspanning. Je gebruikt/traint andere spieren dan tijdens het wandelen of hardlopen waardoor je het gevoel krijgt toch een meer volledige workout te hebben gedaan. Het fijne van Slow Power in vergelijking met bijvoorbeeld een fitnessschool is dat het buiten is en op een manier die wordt afgestemd op jouw persoonlijke mogelijkheden. Bovendien vind ik het erg prettig om Slow Power te kunnen combineren met bijvoorbeeld eerst een uur Slow Sports of Slow Run."
(Martine Spruijt)

"Ik had nooit gedacht dat Slow Power iets voor mij zou zijn maar ik vind het heerlijk om op deze manier mijn lichaam uit te dagen en sterker te worden! Laagdrempelig, met deskundig advies en lekker buiten!"
(Elise Esselink)

"Slow Power is voor mij de perfecte aanvulling op Slow Sports. Bewegen en op krachten komen."
(Martine Mekkink)

"Ik neem graag deel aan Slow Power omdat je in de natuur actief bent met verschillende fitness bewegingen. Dat doet mij goed!"
(Ad Kassenberg)

"Slow Power vind ik een krachtige afwisseling in de Slow Sports lessen! Ik het het gevoel dat de krachtoefeningen echt goed zijn voor mijn lijf."
(Heleen Daaleman)